Piens Groenvoorzieningen BVBA
Ontwerp, aanleg en onderhoud
van groene ruimten
 
 
Voor de bouw van een woning wordt steeds beroep gedaan op een architect. Over het ontwerp van een huis is nagedacht. Een zelfde concept zou in de tuin aan de basis moeten liggen om een eenheid tussen huis en tuin te creëren. Jammer genoeg is het vaak anders.
De grote beginnersfout van de tuinbezitter is dat hij vaak lukraak wil beginnen zodat zijn ‘ontwerp’ vaak ontaardt in het aaneen breien van verschillende tuinstijlen. Ook de relatie tussen tuin en woning is vaak zoek.
Met een goed basisontwerp en professioneel advies komt u veel verder en kan u een hoop teleurstellingen voorkomen. Het is voordeliger te investeren in één goed ontwerp dan reeds na drie jaar te constateren dat je tuin reeds aan verandering toe is omdat je pad verzakt is en je beplanting toch niet blijkt te zijn wat je uiteindelijk wilde.
Het tuinontwerp en het beplantingsplan moeten een weerspiegeling zijn van uw droomtuin. Door te peilen naar uw individuele gezinsituatie zoals het bezit van grote of kleine kinderen, huisdieren en uw al of niet groene vingers kunnen we de grondslag leggen van een doordacht tuinontwerp. Tevens spelen de sfeer, architectuur en situering van de woning een belangrijke rol in dit proces.

Onze visie

Tuintip
Neem contact met ons op voor de winter opkuis van uw tuin. Wij verwijderen vakkundig alle bladeren en zorgen voor een degelijke onderhoudssnoei van uw beplanting.

Ga de verzuring van uw gazon en beplanting tegen! Gooi nu kalk op uw gazon en tussen uw beplanting.Contact.htmlshapeimage_4_link_0